Fotoalbum met echte foto’s!

 

FOTOALBUMS IN 1 UUR

Digitale fotoalbums  kunnen klaar zijn in 1 uur. De albums worden dubbelzijdig geprint in de hoogste resolutie op echt fotopapier. De foto’ s worden per stuk handmatig op kleur gecorrigeerd. Leverbare formaten zijn 15×20, 20×20, 21×30 en 30×30 cm. Hardcovers zijn er in de kleuren zwart, zilvergrijs en donkerblauw, of een cover met uw foto op voor- en of achterkant.

Fotoalbums kunt u maken met ons bestelprogramma Photo & Book dat u hieronder kunt downloaden. Let op! U heeft de volgende activeringscode nodig: FYAN-RPVA-MPJ2-GT23.

DIGITALE FOTOALBUMS VIA CEWE

Via www.ringfoto.nl kunt u ook digitale fotoalbums laten maken. U kunt hier o.a. een hardcover laten bedrukken met een foto. Deze albums, met een levertijd van ongeveer 5 werkdagen, kunt u bestellen en daarna afhalen en betalen in de winkel.

Of laat het aan ons over!

Geen tijd of zin om zelf een digitaal fotoalbum te maken van uw vakantiefoto’s of uw feestje? Wij doen het graag voor u! U levert alleen de foto’s die u in het album wilt hebben en wij maken er, in overleg met u, snel een prachtig album van. Dit kunt u doen via Wetransfer naar info@kraanfotografie.nl, of door deze op een USB-stick in de winkel af te leveren.