Geen reacties

7 tips voor de perfecte wanddecoratie

U heeft prachtige vakantie- of familiefoto’s maar u heeft geen idee wat u ermee kunt doen. Wij geven 7 creatieve tips waarmee u inspiratie op kunt doen en aan de slag kunt om de perfecte wanddecoratie te creëren.

1. Do-it-yourself

Dit stijlvolle do-it-yourself design is eenvoudig te maken. Bevestig een stuk hout aan de muur en hang vervolgens met touw uw foto’s hier onder. De foto’s kunnen gemakkelijk gewisseld worden, zodat deze decoratie nooit zal vervelen. Bekijk alle 1-uur print mogelijkheden hier.

2. Enorme poster

Die ene prachtige foto verdient het om groots afgebeeld te worden. En die ene lege muur kan wel wat decoratie gebruiken. Laat een poster printen en laat deze inlijsten voor een mooi effect. Bekijk de mogelijkheden hier.

3. Verschillende formaten

Deze zwart-witte foto’s zijn perfect in combinatie met houten lijsten. Doordat de foto’s niet aan de muur bevestigd hoeven te worden, kunt u regelmatig van volgorde en/of foto’s wisselen. De verschillende formaten zorgen voor een speels effect. Combineer de foto’s met boeken, plantjes en beelden. Bekijk alle 1-uur print mogelijkheden hier.

4. Kleurencombinatie

Geef al uw foto’s dezelfde kleurtinten om een mooi geheel te creëren. Laat deze vervolgens afdrukken in verschillende formaten en laat deze inlijsten in zwarte lijsten. Bekijk de mogelijkheden voor het afdrukken van posters hier.

5. Hout

Een foto op hout past bijna in ieders interieur. Foto’s op hout kunt u gewoon op de grond neerzetten, of ophangen. Bekijk alle mogelijkheden voor foto’s op hout hier.

6. Kunstwerk op aluminium

Wanneer u uw foto op aluminium laat printen, wordt dit een echt kunstwerk. Dit geeft een elegante en strakke toevoeging aan uw interieur. Bekijk alle mogelijkheden voor foto’s op aluminium hier.

7. Een muur vol canvas

Niet een, niet twee, maar wel 10 canvassen kunnen uw lege muur compleet maken. Door alle canvassen in zwart/wit te laten printen wordt het geheel niet te druk. Kies voor verschillende formaten voor een speels effect. Bekijk alle mogelijkheden voor foto’s op canvas hier.